Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MD1701 - Bioestadística (Estadística)

Curs 2 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Ensenyances teòriques.- Classes magistrals.

Les classes teòriques s'impartiran amb la metodologia de classes magistrals presencials, en les que es possibilitarà i estimularà al màxim la interacció i participació de l'alumnat. Les classes tindran suport de mitjans audiovisuals. El material utilitzat en classe pel professorat estarà disponible en l'aula Virtual de l'assignatura. S'animarà a l'alumnat a aprofundir en els coneixements adquirits en classe per mitjà de la utilització de la bibliografia i el programari recomanat.

 

Ensenyances pràctiques

Les classes de pràctiques són un punt fonamental per al correcte compliment dels objectius de l'assignatura. En elles, l'alumne haurà de resoldre casos pràctics prèviament seleccionats, i discutits en els seminaris, amb ajuda de programes estadístics com Spss. En la part de mineria de dades, de treballarà amb la plataforma d'accés públic Weka.

L'aprenentatge contempla la introducció i manipulació de dades; l'ús de les principals facilitats que oferixen estos programes per a l'anàlisi, i la interpretació dels resultats. Les pràctiques es realitzaran individualment. El desenrotllament d'estes classes, estarà lligat amb les classes teòriques relacionades que s'hauran explicat recentment. En els seminaris es treballarà amb el cas pràctic definit a partir del conjunt de treballs que l'alumne haurà de resoldre de forma autònoma i que formen part de l'avaluació de l'assignatura.