Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia docent que s'utilitza en aquesta assignatura es basa en un enfocament metodològic mixteen el qual es combinen les classes magistrals curtes en anglès, en les quals es presenten els continguts teòrics, amb tasques i activitats d'aplicació d'aquests continguts amb un paper protagonista per part de l'alumnat.

Les classes magistrals curtes, per tant, van acompanyades de classes pràctiques en les quals s'apliquen els coneixements presentats mitjançant les activitats fetes a l'aula, individualment o en grup. Aquestes activitats tenen la finalitat d'afavorir la reflexió per part de l'alumnat sobre els aspectes clau de les tendències traductològiques més importants. Es fomentarà el treball tutoritzat i autònom, la participació activa de l'alumnat en les classes i s'incentivarà el treball en grup de les tasques proposades.

Es treballarà amb el suport d'esquemes conceptuals i material audiovisual (power point, consultes a la xarxa, etc.) per a l'exemplificació i anàlisi dels conceptes introduïts i també amb textos representatius de la reflexió traductològica, que s'utilitzaran com a suport i exemplificació constant dels temes presentats per a promoure la reflexió personal i la capacitat crítica de l'alumnat.