Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

IN1103 - Anatomia Humana

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura s'imparteix en sessions pràctiques (problemes) i sessions pràctiques (laboratori) de manera que s'adquireixin les competències relacionades.

 

Les sessions de pràctiques (problemes), són una activitat presencial impartida en grup complet de caràcter interactiu, amb suport de material didàctic individual. Durant la mateixa s'alternen les sessions expositives i/o classes teòriques amb la resolució de problemes o casos.

 

Les sessions pràctiques (laboratori) es realitzen en suport informàtic i amb maquetes de simulació. El contingut de les sessions pràctiques (laboratori) estarà relacionat amb el temari de l'assignatura, temari explicitat en l'apartat 6 d'aquesta guia docent.

 

L' estudiantat tindrà disponible el material de seguiment de les classes en suport on-line. L'accés al material en suport on-line es realitzarà a través de l'Aula Virtual. L'estudiantat obtindrà l'accés a l'Aula Virtual a partir de la formalització de matrícula. Per tal d'accedir als recursos on-line l'estudiantat necessitarà suport informàtic.

 

L'adquisició de la competència es complementarà amb les sessions pràctiques (laboratori) que són d'assistència obligatòria.