Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PS1020 - Psicometria

Curs 2 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

 

 

 

Les classes de teoria es fonamentaran en la lliçó magistral participativa, encara que no serà l'únic recurs didàctic escollit per transmetre els continguts de l'assignatura.
La finalitat de les classes pràctiques és promoure un pensament més crític i més lògic en els estudiants, mitjançant la resolució de problemes i, que sàpiguen aplicar d'una manera adequada els coneixements teòrics a les qüestions pràctiques. Les classes pràctiques de laboratori i d'aula suposaran 8 i 4 hores respectivament i serviran per complementar i consolidar els coneixements adquirits en les classes teòriques, així com per iniciar el desenvolupament de les tècniques i les estratègies necessàries per emprar amb eficàcia la metodologia pròpia de la psicometria.

Els seminaris s'organitzaran al voltant de qualsevol tema  relacionat amb  la utilització i manejament de proves psicològiques.

La tutoria acadèmica prevista per a la assignatura de Psicometria s'inspira en una estratègia metodològica anomenada la tutoria entre iguals o "peertutoring". Des d'aquesta tutoria, es programarà i guiarà l'elaboració per part de l'alumne, d'una escala d'Actituds (treball en grup).