Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0947 - Pràctiques Externes

Curs 4 - Semestre 1

Temari

Temari

Poden ser objecte de les pràctiques externes (PE) totes aquelles tasques de col·laboració amb qualsevol de les tasques pròpies de la professió de l'Arquitecte Tècnic.
 
En particular es consideren tasques de les PE:
 
- Treballs amb empreses, institucions, o despatxos professionals relacionats amb l'edificació.
 
- Treballs relacionats amb la construcció, tutoritzats per un Arquitecte Tècnic, Arquitecte o Enginyer relacionat amb el sector de l'edificació.
 
- Treballs de direcció, organització d'obra, gestió del procés, seguiment pressupostari, coordinació de seguretat i control de qualitat.
 
- Projectes i direcció d'obra, d'instal·lacions i explotacions pròpies de les branques de l'edificació o de les atribucions professionals de l'arquitecte tècnic i competències de l'enginyer de l'edificació.
 
- Treballs de recerca i desenvolupament de materials, sistemes constructius o qualsevol tema relacionat amb l'edificació.
 
- Treballs d'investigació o cooperació en l'àmbit de l'edificació.
 
Aquests treballs es podran desenvolupar mitjançant programes d'intercanvi acadèmic amb altres universitats, espanyoles o estrangeres. De la mateixa manera també es contempla la possibilitat de desenvolupar pràctiques mitjançant el programa Erasmus pràctiques d'acord amb la normativa universitària en vigor.
 
En tot cas les PE hauran d'estar basades en un cas pràctic relacionat amb l'edificació, amb la supervisió d'un tècnic, preferentment amb formació d'Arquitecte Tècnic, Arquitecte o Enginyer de l'Edificació.