Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0929 - Gestió Econòmica de les Obres d'Edificació

Curs 3 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Les metodologies implementades són:

Classes magistrals: classes teòriques per a explicar els continguts bàsics per tal de entendre l’assignatura.

Resolució de problemes: exercicis pràctics d’aplicació de la teoria. Es resoldran exemples per part dels professors i posteriorment es proposaran pràctiques similars que deuran entregar els alumnes.

Aprenentatge basat en projectes: Gran part del temps es dedicarà a treballar a classe sobre un treball de curs, basat en la metodologia implementada en cada curs del Grau denominada Projecte Dirigit (sobre un projecte real, els alumnes treballen en grups, i des de cadascuna de les assignatures del curs se les demanarà uns aspectes diferents). En aquest cas, deuran confeccionar el document de mesuraments i pressupostos adaptat al projecte cas de estudi. En aquest cas, es valora tant el treball en grup, com individual, i tant en hores d’aula, com les hores de treball autònom. Este treball suposa la presa de decisions de manera similar a com tindran que actuar en la seua vida professional (estudi i selecció d'ofertes, formes de redactar preus d'acord a la seua posterior certificació, confecció de base de dades pròpia, etc.)

Tutories: En la programació de l’assignatura, com a part de Projecte Dirigit, hi ha hores assignades per a les tutories específicament de seguiment de Projecte Dirigit, a banda de les tutories de despatx y/o virtuals del professors.