Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0924 - Instal·lacions de Fluids

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica


 

Les classes es desenvoluparan de manera teòrica, amb el suport de presentacions, i la part de càlcul d'instal·lacions es desenvoluparà amb el suport de programes informàtics, encara que s'oferiran els conceptes teòrics en els quals es basen aquests càlculs informàtics.


Es realitzaran pràctiques de laboratori on es mostraran els materials d'ús freqüent en les obres i es realitzarà una xicoteta demostració de la validesa de la metodologia de càlcul introduïda.

Els i les alumnes  han de desenvolupar un treball en grup, integrat en les pràctiques dirigides de la carrera. Els grups seran de 3 o 4 alumnes. El projecte conté tant activitats de grup com individuals de cada component. A principis de curs se subministrarà una guia detallada sobre l'objectiu del treball i els terminis de revisions intermèdies i d'entrega final.

Els alumnes que no realitzen aquest projecte integrat en les pràctiques dirigides podran realitzar-lo sobre un projecte propi, i desenvolupar-hi les activitats previstes en el cas anterior sobre el seu projecte no integrat en pràctiques dirigides.

 

En tots dos casos, com a annex al treball cada alumne presentarà deu fitxes de components i materials de les instal·lacions de fluids de l'edifici on, a banda de la fotografia, cal especificar-hi l'element estudiat, la funció, característiques i controls d'execució que ha de superar.