Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0952 - Pràctiques Externes

Curs 4 - Semestre 2

Temari

Temari


Es realitzaran pràctiques externes en empreses del sector en les quals s'apliquen els coneixements i habilitats adquirides en el grau dins d'algun dels següents perfils professionals:

En productores audiovisuals, distribuïdores audiovisuals, estudis de fotografia o estudis de so:
Guió. Ideació i elaboració de guions per peces audiovisuals.
Producció. Gestió de la producció per a rodatges, enregistraments, unitats mòbils o sessions en estudi. Organització i gestió de recursos humans i materials.
Operador d'equips: vídeo, cinema, fotografia, so o il·luminació.
Edició i postproducció. Edició de fotografies, peces sonores o peces audiovisuals amb programes específics. Subtitulació i doblatge de peces audiovisuals. Grafisme.
Gestió i difusió de continguts audiovisuals. Gestió de peces per a festivals i sol·licitud de subvencions.
Compra-venda de continguts.
En mitjans de comunicació (ràdios, televisions i mitjans digitals):
Redacció. Recerca i documentació d'informació (cobertura de rodes de premsa, selecció de notícies d'agències, documentació, etc.). Elaboració de titulars i cossos de notícies. Gestió, preparació i desenvolupament d'entrevistes, reportatges i altres gèneres en format escrit, audiovisual, radiofònic o fotogràfic.
Locució i presentació d'informatius en ràdio i televisió.
Producció. Gestió de la producció per a programes informatius i d'entreteniment. Organització i gestió de recursos humans i materials.
Operador d'equips: vídeo, cinema, fotografia, so o il·luminació.
Realització audiovisual a plató / control de so en estudi.
Edició i postproducció. Edició de fotografies, peces sonores o peces audiovisuals amb programes específics. Subtitulació i doblatge de peces audiovisuals. Grafisme.
En empreses i institucions:
Creació de continguts multimèdia empresarials o institucionals. Recerca i documentació d'informació. Gestió, preparació i elaboració de notícies, entrevistes, reportatges i altres gèneres en format escrit, audiovisual, radiofònic o fotogràfic.
Gestió i difusió de continguts multimèdia. Gestió i actualització de portals web institucionals. Gestió de WebTV / podcast. Difusió de continguts en xarxes socials.
Hi ha convenis de col·laboració amb les principals empreses del sector de la producció audiovisual, els mitjans de comunicació i departaments de comunicació d'empreses i institucions de les províncies de Castelló i València, i també amb algunes d'àmbit nacional.