Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0952 - Pràctiques Externes

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

 

L'alumnat ha de realitzar una estada en pràctiques en una empresa del sector professional de l'àmbit audiovisual, que tindrà una durada de 293 hores. A l'alumnat se li assigna un tutor o tutora acadèmic a la Universitat i un supervisor o supervisora en l'empresa de destinació que supervisaran el correcte desenvolupament de l'estada en pràctiques. En finalitzar les pràctiques, l'alumnat ha d'entregar al seu tutor o tutora acadèmic l'informe realitzat pel supervisor o supervisora de l'empresa i una memòria de les activitats realitzades, les quals avalua el tutor o tutora per a obtindre la nota final de l'assignatura.
 
L'alumnat pot accedir a l'oferta pública de places de pràctiques que presentarà el coordinador o coordinadora o fer una proposta d'entitat. En cada un dels casos, s'han de respectar els terminis i indicacions que es donen.
 
L'alumnat que haja realitzat pràctiques extracurriculars regulades per un organisme oficial i complisca els requisits, pot sol·licitar-ne reconeixement. Així mateix, l'alumnat que tinga un contracte de treball en una empresa del sector i complisca els requisits pot sol·licitar l'exempció de pràctiques. En ambdós casos, l'alumnat ha d'estar matriculat de l'assignatura.
 
Per a una correcta gestió de l'assignatura cal que l'alumnat realitze els processos burocràtics exigits, convenientment descrits en la Normativa de Pràctiques Externes de la titulació, amb diligència i responsabilitat.