Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0922 - Models Teòrics Actuals per a la Descripció de la Llengua Anglesa

Curs 2 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

El curs discorre a través d'una sèrie de classes (incloent-hi la 'teoria' i 'classes pràctiques / problemes') i seminaris pràctics. S'espera que l'estudiantat duga a terme diferents activitats individuals i en grup durant el semestre. S'espera que l'estudiantat treballe tant en classe com de manera autònoma.
S'espera que l'estudiantat duga a terme una sèrie de lectures que comprenen el contingut del programa del curs (notes del curs proporcionades als estudiants i estudiantes a través de l'aula virtual) i una selecció d'articles, capítols de llibre i/o recursos en línia.
Durant el desenvolupament regular de les sessions (teòriques i pràctiques), s'indicarà a l'estudiantat quina part del material del curs (per exemple, lectures, apunts, etc.) ha de preparar per a cada sessió. Els continguts programats per a cada sessió, per tant, seran objecte de discussió a classe, on es destacaran els punts més importants, enriquits, a més, amb exemples i activitats addicionals (que sovint tracten de casos pràctics). El treball individual abans de cada classe és, per tant, primordial en aquest curs, ja que es fomentarà el raonament crític sobre els continguts de cada sessió.

Les sessions programades com a seminaris pràctics també requereixen la preparació prèvia de continguts del curs. En aquestes, l'estudiantat s'involucrarà en l'anàlisi i discussió de lectures seleccionades i punts específics de les seues notes de classe. S'inclou també, dins d'aquests seminaris una sèrie de presentacions orals sobre els temes tractats. Sempre que siga possible, a més, en aquestes sessions també s’involucrarà l'estudiantat en la preparació prèvia i posterior discussió dels continguts derivats de les xarrades (afins a l'assignatura) organitzades dins del marc del Seminari Permanent del Departament d'Estudis Anglesos. Es proporcionaran detalls concrets sobre la data i temes de les xarrades en classe.