Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

BI2207 - Evolució i Biodiversitat Biològica (Biologia)

Curs 1 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen final

60%

Avaluació contínua

20%

Avaluació de pràctiques

20%

Criteris de superació

L'avaluació continuada (20%) comprèn els exercicis realitzats a classe (5%), l'activitat d'anàlisi i discussió (10%), les tutories (5%).

L'avaluació de pràctiques (20%) comprèn la preparació d'un treball relacionat amb les pràctiques de laboratori (15%) i la presentació (5%).

L'examen final (60%) són les preguntes tipus test dels temes 1 a 12 (60%).


Examen de teoria temes 1 a 12 (Obligatori amb dues convocatòries per curs) 3/6. Cal aprovar-lo per poder ponderar amb la nota de la resta d'activitats. En cas de suspendre no se supera l'assignatura en aquest curs acadèmic.

Pràctiques de laboratori (Obligatòries NO RECUPERABLES): treball 0.75/1.5 + presentació 0.25/0.5. En cas de suspendre no se supera l'assignatura en aquest curs acadèmic.

Activitat d'anàlisi i de discussió (sessió de pràctiques) (Obligatòria) 0.5/1.

Presentació de la feina (sessió de pràctiques) (Obligatori) per a l'exposició dels resultats del treball 0.25/0.5.

Tutories (Obligatòries): savaluarà lavanç del treball 0.25/0.5.


-A totes aquelles activitats que es lliurin fora dels terminis establerts, se'ls multiplicarà per 0,75 la nota obtinguda.

-Tots els treballs es lliuraran mitjançant l'aula virtual i se'ls aplicarà un programari de detecció de plagi. Si a les activitats obligatòries se'n detecta còpia o un percentatge de plagi superior al 50%, se suspendrà l'assignatura en primera convocatòria, i si l'acció és reiterada se suspendrà aquest curs acadèmic.

Les Matrícules d'Honor s'atorgaran als estudiants que superin la nota de 9, i el seu número estarà en funció del volum de matriculats segons la normativa de la Universitat. En el cas de dues o més notes exactament iguals, el professor indicarà quin tipus de treball escrit s'ha de fer per desempatar.