Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EI1023 - Fonaments d'Enginyeria del Programari

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura s'organitzarà en sessions de teoria i pràctiques, i un seminari reduït de dues hores. El seminari serà impartit per professorat del Departament d'Estudis Anglesos. 

Prèviament a les classes teòriques es proposaran a l'estudiantat exercicis específics que hauran de resoldre d'una manera autònoma. Les classes teòriques se centraran a compartir les solucions dels exercicis i explicacions teòriques quan siga necessari. També es proposaran i resoldran exercicis pràctics. A més, es fomentarà el treball en grup i l'intercanvi de resultats.

En les sessions pràctiques, s'utilitzaran eines d'enginyeria de programari com, per exemple, eines CASE o de planificació de projectes. Es proporcionaran els enunciats en anglès i els lliuraments hauran de realitzar-se en anglès també. L'alumnat s'organitzarà en grups per a dur a terme les pràctiques i es tindrà en compte la participació activa de tots els membres del grup.

Les pràctiques estan seqüenciades com les fases d'un projecte de desenvolupament d'un producte de programari. A la fi de curs, és necessari trametre una memòria que recopile les entregues corregides i que es corresponga amb el treball tècnic escrit en anglès definit en l'avaluació de l'assignatura.