Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EI1023 - Fonaments d'Enginyeria del Programari

Curs 3 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Avaluació contínua

40%

Exàmen

40%

Treball escrit en anglès

20%

Criteris de superació

L'avaluació de l'assignatura consta de tres apartats:

  • Examen: 40 %.
  • Avaluació continuada: 40 %, sense nota mínima. Consta d'una prova parcial (20 %) i els lliuraments de pràctiques (20 %).
  • Treball tècnic escrit en anglès: 20 %. S'avaluen dues parts que valen el 50 % cadascuna: la redacció correcta en anglès i la correcció dels continguts tècnics en si mateixos. Per a aprovar el treball, és requisit tenir com a mínim un 5 en els continguts tècnics. Atès que aquest informe es desenvolupa a partir dels lliuraments revisats, presentar el 60 % de les pràctiques és un requisit per a poder lliurar l'informe tècnic final. 
Per a superar l'assignatura, serà necessari tenir un 5 en la nota final ponderada i que les notes de l'examen i del treball pràctic siguen com a mínim de 5. Si la nota ponderada és més de 5, però el treball o l'examen estan suspesos, la nota de l'acta serà la menor d'aquestes dues.

Es considera que l'alumnat s'ha presentat si es presenta a la prova final o realitza el 60 % (o més) de la resta de les activitats d'avaluació. 

Recuperació en segona convocatòria

  • Examen: examen de segona convocatòria.
  • Treball pràctic en anglès: es tornarà a elaborar el treball complet o l'apartat suspès.
  • Avaluació contínua: la prova parcial no és recuperable, els lliuraments de pràctiques que es corresponen amb diferents apartats del treball pràctic tindran la mateixa que els apartats del treball reelaborat.

El total de l'avaluació no recuperable és un 20 %.