Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

AG1842 - Treball de Final de Grau

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Es tracta d'un treball que ha de ser realitzat de forma individual sota la direcció d'una tutora o tutor acadèmic. La seua funció serà orientar, assessorar i planificar les activitats, realitzar un seguiment del treball i col·laborar en tot allò que permeta una bona consecució del mateix.

Una vegada matriculat de l'assignatura, l'alumnat haurà de contactar amb la persona encarregada de la coordinació del TFG per a proposar un títol i/o temàtica de TFG. Després de l'aprovació del tema proposat, la persona encarregada de la coordinació, assignarà un tutor acadèmic.

En la mesura que siga possible, es facilitarà i fomentarà que l'estada en pràctiques d'aquesta assignatura siga una continuació de l'assignatura AG1035 (Pràctiques Externes) realitzant l'alumnat en aquest cas un total de 270 hores presencials en l'empresa (120 de l'assignatura AG1035 + 150 de l'assignatura AG1042). En la mateixa línia, es fomentarà des de la coordinació de l'assignatura la continuïtat de les figures de tutor o tutora acadèmica i supervisor o supervisora de l'empresa

L'assignació de tutor o tutora es realitzarà segons el que establix l'article 7 de la normativa de “Treballs final de grau i final de màster de la Universitat Jaume I”, i es realitzarà a l'inici de cada semestre darrere dels períodes de matrícula.

El tutor o tutora emetrà una autorització perquè el treball puga ser defés i si l'informe és negatiu haurà de modificar-se o replantejar-se de nou.