Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PE0923 - Estructura del Sistema Comunicatiu

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura combinarà sessions teòriques, basades en la metodologia de la classe magistral, amb sessions pràctiques, centrades en la realització d'una sèrie d'exercicis per part de l'alumnat (tant de manera individual com grupal). La distribució de les classes serà la següent:

- 2 hores de teoria setmanals (grup complet, de 90 estudiants).

- 2 hores de pràctiques setmanals (2 grups reduïts, de 45 estudiants).

Les sessions teòriques consten de l'exposició de la docent combinada amb les aportacions derivades del treball de l'alumnat previ a la sessió, a partir del material subministrat a través de l'aula virtual. Cada tema del programa comptarà amb un material de suport de caràcter obligatori (motiu pel qual es considerarà matèria d'examen).

El contingut de les pràctiques de l'assignatura s'organitza a partir de diverses activitats, que corresponen amb:

- Treballs acadèmics realitzats en grups de 5 persones. Inclou la preparació de treballs de recerca i una activitat de seguiment de l'actualitat informativa vinculada amb els temes que cobreix l'assignatura.

- Presentacions orals dels treballs acadèmics. S'utilitzen els formats del debat i l'exposició. La presentació oral és una nota individual.

Igualment, l'assignatura comptarà amb un seminari d'assistència obligatòria, el contingut del qual estarà vinculat al contingut del temari. El seminari suposa l'assistència a una ponència i la preparació d'un treball.