Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Les classes de teoria s'imparteixen a l'aula amb un canó projector i un ordinador. Les presentacions utilitzades a l'aula estan disponibles a l'Aula Virtual.

L'alumnat haurà de realitzar i presentar a classe un seminari sobre aspectes avançats dels programes que estem utilitzant en la part pràctica de l'assignatura.

Les pràctiques consisteixen en la realització d'uns exercicis pràctics on es treballen els conceptes estudiats en la teoria. Les sessions pràctiques dirigides s'alternaran amb sessions dedicades a la realització dels treballs pràctics, que es duran a terme de forma individual. Aquests treballs es presentaran durant el semestre en dos lliuraments o fites que es fixaran a l'inici del semestre.

D'altra banda, l'alumnat que no assistisca a classe de forma regular o no realitze els lliuraments sol·licitats, té l'opció de lliurar el treball pràctic el dia de l'examen i defensar-lo davant la professora. També haurà de realitzar un examen pràctic que corrobore l'autoria d'aquest treball.