Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

IN1131 - Cures Crítiques

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Del total de l'assignatura, el 50% s'imparteix en aula convencional a manera d'ensenyaments teòrics (problemes) i d'ensenyaments pràctics (laboratori). El 50 % restant s'imparteix a manera de pràctiques externes en centres assistencials sota la supervisió d'infermeres de referència clíniques i sota la tutela de professorat de l'UJI .
 
Ensenyament pràctic (problemes). Es considera Ensenyament Teòric - Pràctic l'activitat presencial impartida en grup complet de caràcter interactiu, amb suport de material didàctic individual. Durant la mateixa s'alternen les sessions expositives i / o classes teòriques amb la resolució de problemes o casos .
 
Ensenyament pràctic (laboratori). Ensenyaments realitzats en grup reduït en laboratori de simulació com a pas previ a les pràctiques tutelades / clíniques. Implica l'ús de tècniques com: resolució de problemes, casos clìnics, experiments, ús d'eines informàtiques, etc .
 
Ensenyaments pràctics. Pràctiques externes. Pràctiques tutelades / clíniques que es realitzen principalment en unitats d'hospitalització i en situacions concretes en unitats / centres assistencials o context comunitari, sota la supervisió directa d'un infermer clìnic responsable de cures generals (infermer/a de referència) i tutelades per un professor / a de l'UJI . L'estada clínica inclou: cures directes, cures indirectes, activitats de consulta, sessió de casos i elaboració del quadern de pràctiques (diari reflexiu i registres d'infermeria). El/la tutor/a UJI realitza seguiment de l'estudiant al lloc de pràctiques, a més s'inclouen tutories individuals o en grups reduïts segons les necessitats de l'estudiantat.