Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EQ1043 - Tecnologia del Petroli i Petroquímica

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Lliçó magistral: Mètode expositiu que consisteix a presentar un tema lògicament estructurat amb la finalitat de facilitar informació necessària per al correcte aprenentatge de la assignatura. Centrat fonamentalment en l'exposició verbal per part del professorat, amb suport de la pissarra, presentacions interactives i altres tècniques multimèdia.

Resolució d'exercicis i problemes pel professorat: El professorat desenvolupa i interpreta solucions adequades a partir de l'aplicació de rutines, fórmules, o procediments per a transformar la informació proposada inicialment. S'utilitza com a complement a la lliçó magistral.

Resolució d'exercicis i problemes per part de l'estudiantat: Situacions on l'alumnat ha de desenvolupar i interpretar solucions adequades a partir de l'aplicació de rutines, fórmules, o procediments per a transformar la informació proposada inicialment.

Tutories. Es desenvolupen en grups reduïts i serveixen per al suport i seguiment de l'evolució del treball personal dels i les alumnes.

Seminaris. Preparació de treballs elaborats en grup.Els treballs s'exposen i es debaten a classe sota la supervisió del professorat .