Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

Hi haurà tres tipus de classes: Classes teòriques (dues hores setmanals), classes de problemes (resolts per l’estudiantat i el professorat a l’encerat, dues hores setmanals) i seminaris per a grups reduïts (dues hores setmanals). D’aquestes 6 hores setmanals impartides pel professor, cada estudiant rebrà 2h. de teoria, 1h. de problemes i 1h. de seminari (aquesta última no totes les setmanes).

Les classes teòriques seran impartides dues hores setmanals, durant 15 setmanes. Cada estudiant rebrà un total de 30 hores de teoria.

El grup es dividirà en 3 subgrups per a les classes de problemas (durant 12 setmanes). Consistiran en la resolució a l’encerat, per part de l’estudiantat i el professorat, de problemes sel·leccionats. Cada estudiant rebrà 12 hores de problemes en aula.

També hi haurà 3 subgrups per als seminaris. Cada estudiant rebrà un total de 15 hores de seminari. Els seminaris consistiran en el seguiment i direcció, per part del professor, del treballs desenvolupats per equips de 5 o 6 persones.

Si sumem a aquestes hores les tres hores de les que constarà la prova final, tenim un total de 60 hores presencials.

 

PLANIFICACIÓ D’ACTIVITATS

El contingut d’aquest apartat és el descrit en la Metodologia. A més, el primer dia de classe s’explicarà un calendari detallat, amb les hores de teoria, problemes i seminaris, i s’establirà la divisió en subgrups.