Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

 

Hi ha tres tipus de classes: classes teòriques, (dues hores semanals); classes de problemes, (resolts per l'estudiantat a la pissarra, dues hores semanals) i seminaris. D’aquestes sis hores setmanals, impartides pel professorat, cada estudiant o estudianta rebrà dues de teoria, una de problemes i una de seminari.

Les classes teòriques s'impartiran tots els dimarts, de 8.30h a 10.30h., durant 12 setmanes. Cada estudiant o estudianta rebrà un total de 24 hores de teoria.

El grup es dividirà en dos per a les classes de problemes, que s'impartiran, al grup G1, els dilluns, d'11h a 12h, (durant 13 setmanes) i al grup G2, els divendres, d'11h a 12h, (durant 13 setmanes). Consistiran en la resolució a la pissarra de problemes seleccionats per l'estudiantat, que seran evaluats.

Els seminaris consistiran en un complement de continguts d'algunes de les classes teòriques i en el repàs dels conceptes introduïts en les classes teòriques mitjançant la resolució de dubtes. A més, cada estudiant o estudianta ha de presentar, al final del semestre, un recull de problemes, (cinc per unitat temática), seleccionats i resolts per ell o ella. En el seminari es podran comentar aquests problemes.