Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0945 - Gestió de Comptes

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

 

L'assignatura s'enfoca des d'una perspectiva pràctica, analitzant bibliografia específica, casos reals, articles i investigacions que versen sobre el perfil dels professionals del Departament de Comptes i del paper fonamental que desenvolupa en l'agència de publicitat i en els departaments del client amb els que es relaciona.
 
Les pràctiques es realitzaran tant de forma individual com per grups, de manera que l'alumne pugui treballar en equip tal com es fa en un departament de comptes real d'una agència de publicitat. Dins d'aquesta mateixa filosofia, els treballs es presentaran i exposaran públicament a l'aula.
 
Els treballs en grup obligatoris, que representen el 50% de la qualificació final de l'assignatura, hauran de tenir una supervisió contínua per part del professor. A través de tutories personalitzades professor guiarà i orientarà als alumnes per a la consecució dels objectius establerts en els treballs.
 
D'altra banda, a través de l'experiència real de directors i / o executius de comptes en sessions professionals i seminaris, es proporcionarà a l'alumne coneixements teòrics i pràctics necessaris per conèixer el treball diari que es desenvolupa en els departaments de comptes.
 
A l'Aula Virtual es penjaran els calendaris de treball en els quals apareixeran tant dates com presentacions i treballs que els grups hauran de realitzar. Per aquest motiu és fonamental que durant les primeres setmanes quedin establerts els grups de treball.