Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PU0923 - Estructura del Sistema Comunicatiu

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura combinarà sessions teòriques, basades en la metodologia de la classe magistral, amb sessions pràctiques, centrades en la realització d'una sèrie d'exercicis per part de l'alumnat (tant de forma individual com grupal). La distribució de les classes serà la següent

- 2 hores de teoria setmanals (grup complet, de 90 estudiants)

- 2 hores de pràctiques setmanals (2 grups reduïts, de 45 estudiants).

Les sessions teòriques consten de l'expossició docent combinada amb les aportaciones derivades del treball de l'alumnat previ a la sessió, a partir de material suministrat per l'aula virtual. Cada tema tindrà material de suport, de caràcter obligatori (motiu pel qual es considerarà materia d'exàmen).

El contingut de les pràctiques de l'assignatura s'organitza a partir de diversos exercicis. Aquests són els següents:

- Debats dirigits. Activitats de discussió i reflexió en l'aula orientades i dirigides pel professorat sobre diferents aspectes i dinàmiques de l'estructura del sistema comunicatiu. Treball en grup.

- Carpeta de premsa. Integrada per notícies d'actualitat relacionades amb els continguts de l'assignatura. Freqüència setmanal al llarg del semestre.Treball en grup. Fonts: diaris d'informació general, diaris d'informació econòmica i portals d'Internet especialitzats.

- Assajos d'investigació.

Igualment, l'assignatura contarà amb un seminari d'assistència obligatòria, el contingut de la qual estarà directament relacionat amb el contingut del temari.