Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Elaboració de treballs acadèmics

50%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

50%

Criteris de superació

L'avaluació dels crèdits teòrics i pràctics és diferent però, al final, l'estudiant obtindrà una nota única amb la següent distribució: 50% de la nota s'obtindrà com a resultat de l'avaluació teòrica i el 50% restant de l'avaluació pràctica.
L'avaluació del contingut teòric consistirà en un examen escrit que inclou una sèrie de preguntes per desenvolupar i demostrar no només el seu coneixement del contingut estudiat, sinó també la seva capacitat d'aplicació de la reflexió i la pràctica dels continguts.
La millor marca corresponent a la composició teòrica és de 5. L'avaluació d'aquests crèdits es farà al final del semestre. La part pràctica serà avaluada per un equip de treball amb una puntuació màxima final de 5. Per a l'avaluació de la part pràctica es tindrà en compte el seu correcte disseny, així com l'interès dels alumnes, la participació i la presentació final.
La nota final de l'assignatura és la suma de totes les qualificacions obtingudes en les avaluacions teòriques i pràctiques, però només si ambdues parts estan avaluades amb un mínim de 2,5 cadascun. Aquells alumnes que no hagin aconseguit un 50% en l'avaluació teòrica o pràctica no podran superar aquest mòdul.