Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Examen

75%

Avaluació contínua

25%

Criteris de superació

 

Per superar l'assignatura és imprescindible obtenir un valor major o igual a 5 (sobre 10) en la nota final ponderada a partir de totes les proves. La prova final té un pes del 75 % i  l'avaluació contínua del 25 % (pràctiques de laboratori: 20 %; altres activitats: 5 %).
 
La prova escrita consistirà en la prova global final, tot i que també podrà existir la possibilitat de considerar com a nota d’aquest apartat la mitjana de les proves parcials realitzades, sempre que en cada prova parcial convocada la nota siga major o igual que 4 i s’hi obtinga una nota mitjana major o igual que 5.

Es podrà demanar una nota mínima (de 4 sobre 10) en els diferents blocs temàtics de la prova escrita, per assegurar una avaluació satisfactòria de tots els continguts del curs.

Així mateix, és necessari obtenir un valor major o igual a 4 (sobre 10) en la nota de pràctiques de laboratori. L'assistència a les pràctiques és obligatòria.
 
Un estudiant es considerarà presentat a una convocatòria si realitza qualsevol examen escrit corresponent a aquesta convocatòria.
 
En segona convocatòria, es manté la nota d'avaluació contínua de la primera convocatòria i es realitzarà una única prova final escrita.
 

Condicions de superació de l’assignatura en la convocatòria extraordinària de finalització d’estudis: Superació (nota major o igual a 5 sobre 10) d’una prova escrita. Aquesta prova dóna opció al 100 % de la nota de la convocatòria.