Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Metodologia

Metodologia didàctica

 

Classes de teoria: El professor presentarà els coneixements teòrics de l'assignatura de forma estructurada, amb la finalitat de transmetre i ajudar a assimilar la informació necessària per a un aprenentatge efectiu d'idees, conceptes i habilitats. L'exposició farà servir com a suport la pissarra, presentacions interactives, petites demostracions pràctiques d'aula, simulacions, demostracions de problemes, etc. Aquestes sessions poden incloure qüestions i problemes per a resoldre per l'estudiantat a l'aula.
 
Classes pràctiques de problemes: L'estudiantat, en grups reduïts, aplicarà els continguts de l'assignatura a la resolució de problemes. Amb la col·laboració del professorat, es prepararan i resoldran a l'aula exercicis, qüestions i problemes escollits. A més, es realitzaran petits experiments i s'utilitzaran eines informàtiques.
 
Classes pràctiques de laboratori: Els alumnes, dividits en diversos grups, assistiran a diverses sessions de realització d'experiments en el laboratori de Física, seguint un guió establert. Amb les mesures experimentals i els càlculs necessaris s'arribarà a una sèrie de conclusions sobre els fenòmens físics tractats.
 
Tutories: Es demanarà informació sobre el treball autònom de l'estudiantat i es resoldran els dubtes que hagen sorgit.
 
Treball personal i de preparació d'exàmens: Els alumnes, en hores no presencials, prepararan l'assignatura mitjançant l'estudi dels manuals de referència, la resolució de forma individual o grupal de qüestions i problemes, l'elaboració d'informes, etc.