Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1012 - Mecànica de Màquines i Estructures

Curs 2 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Les classes presencials teòrico-pràctiques es desenvoluparan principalment a través de la lliçó magistral complementada a través de la resolució d'exercicis i problemes durant la classe.

Per aprofundir en els continguts impartits i desenvolupar algunes de les competències plantejades en l'assignatura s'utilitzarà l'aprenentatge basat en problemes. El professorat plantejarà una col·lecció de problemes sense resoldre, que l'alumne haurà de treballar de manera autònoma i que explicarà en tot moment amb l'assessorament del professorat durant les hores de tutoria personalitzada.

A més, s'emprarà la metodologia de treball de laboratori combinat amb l'aprenentatge cooperatiu per aconseguir que l'alumnat visualitzi i porti a la realitat les teories i mètodes desenvolupats en la classe sota la supervisió del professorat.

Finalment, s'incentivarà l'aprenentatge a través de l'Aula Virtual a través de diferents activitats que requereixin la comunicació entre professor i alumne a través de la connexió a la xarxa.

Les activitats plantejades al llarg del curs són:

  • Una o varies proves escrites de coneixements teòric-pràctics en finalitzar una unitat didàctica o conjunt d'unitats didàctiques. Aquestes proves podran dur-se a terme presencialment en aula o bé de manera no presencial a través de l'Aula Virtual.
  • Realització i lliurament de memòries de treballs i/o pràctiques de laboratori a través de l'Aula Virtual.