Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EM1012 - Mecànica de Màquines i Estructures

Curs 2 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen

70%

Avaluació contínua

30%

Criteris de superació

Per superar l'assignatura es requereix una nota mínima de 5 en la qualificació global de l'assignatura.
 
a) Primera i segona convocatòries ordinàries:
 
La qualificació global de l'assignatura s'obté de la prova Examen (70%) i de l'avaluació contínua (30%).

La ponderació del 30% de l'avaluació contínua es divideix de la següent manera:

  • Un 10% correspondrà a la realització i lliurament de memòries de treballs i/o pràctiques de laboratori.
  • El 20% restant correspondrà a l'avaluació de les proves escrites de coneixements teòric-pràctics realitzades al llarg del curs.

La qualificació de la prova Avaluació Contínua que s'obté al llarg del curs es mantindrà per a la segona convocatòria, no existint un mínim de nota requerit per a aquesta part.

La prova Examen es compon de dues parts diferenciades ("Estàtica de màquines i estructures" i "Dinàmica de màquines i estructures") que es realitzaran consecutivament en la convocatòria ordinària corresponent, separades per un descans. Serà imprescindible obtenir un mínim de 4 punts en cadascuna de les dues parts en què es divideix la prova Examen de l'assignatura.

En el cas que alguna de les dues parts de l'examen no assoleixa la puntuació mínima indicada en el paràgraf anterior, la qualificació màxima de l'assignatura serà de 4.5 punts. Per a la segona convocatòria ordinària, qualsevol estudiant podrà escollir mantenir la nota obtinguda en una de les dues parts de l'examen de la primera convocatòria ("Estàtica de màquines i estructures" o "Dinàmica de màquines i estructures"), sempre que aquesta nota sigua igual o superior a 5. Això no descarta la possibilitat de presentar-se a les dues parts ("Estàtica de màquines i estructures" i "Dinàmica de màquines i estructures") renunciant, en aquest cas, a les notes precedents de la primera convocatòria.
 
L'estudiant es considerarà presentat a una convocatòria si es presenta a qualsevol de les dues parts que componen la prova Examen de l'assignatura en dita convocatòria.
 
b) Convocatòria Extraordinària:
 
La qualificació global de l'assignatura s'obté de la prova Examen (100%)