Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MI1805 - Educació per a la Salut

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

40%

Elaboració i/o exposició de treballs

40%

Observació/execució de tasques i pràctiques

20%

Criteris de superació

Per aprovar l'assignatura caldrà traure un 5 sobre 10 en la nota final.

La nota final consta de 3 apartats amb el seu corresponent percentatge:

- L'examen escrit dels continguts desevolupats durant el curs suposarà un 40% de la nota final. Serà necessari traure un 4,5 d'un màxim de 10 punts per a poder amitjanar amb la resta de proves.

- L'elaboració i/o exposició de treballs suposarà un 40% de la nota final. No serà recuperable en segona convocatòria els treballs que no s'hagen lliurat durante el curs, es podran recuperar els que hagen sigut suspesos.

- L'observació/execució de tasques pràctiques suposarà un 20% de la nota final. L'assistència a les pràctiques no és obligatòria. No es podran recuperar en segona convocatòria.

Tant les tasques pràctiques com els treballs s'han de realitzar durant el curs segons el calendari establit. Per tant, no es podrà fer cap pràctica ni lliurar cap treball una vegada hagen finalitzat les classes.

L'examen, tant de primera com de segona convocatòria suposarà un 40% de la nota final, per tant l'alumnnat necessita haver-hi realitzat alguna pràctica i/o treball per a poder aprovar l'assignatura.

En el cas de no superar l'assignatura en primera convocatòria, per a la segona convocatòria es podrà recuperar l'examen i els treballs realitzats durant el curs, que hagen sigut suspesos. No es recuperaran les pràctiques.

En cas de no superar l'assignatura en aquestes dues convocatòries, l'alumnat s'ha de presentar en un altre curs acadèmic. Durant el desenvolupament del nou curs, no es tindrà en compte les qualificacions obtingudes en el curs anterior.

La presentació a l'examen farà que l'estudiant o estudianta es considere presentat a la convocatòria.

Es podran descomptar punts per faltes d'ortografia que es troben en les activitats d'avaluació.