Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0923 - Estructura del Sistema Comunicatiu

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

L'assignatura combinarà sessions teòriques, basades en la metodologia de la classe magistral, amb sessions pràctiques, centrades en la realització d'una sèrie d'exercicis per l'alumnat (tant de manera individual com grupal). La distribució de les classes serà la següent
- Dues hores de teoria setmanals (grup complet, de 90 estudiants i estudiantes).
- Dues hores de pràctiques setmanals (dos grups reduïts, de 45 estudiants i estudiantes).
Les sessions teòriques consten de l’exposició docent combinada amb les aportacions derivades del treball de l'alumnat previ a la sessió, a partir de material subministrat per l'Aula Virtual. Cada tema tindrà material de suport, de caràcter obligatori (motiu pel qual es considerarà matèria d’examen).
El contingut de les pràctiques de l’assignatura s’organitza a partir de diverses activitats, que corresponen amb:
- Treballs acadèmics (25%), realitzats en grups de cinc persones. Inclou la preparació de treballs d’investigació i una activitat de seguiment de l’actualitat informativa vinculada amb els temes que cobreix l’assignatura.
- Presentació oral (10%). Consisteix en presentacions dels treballs acadèmics. S’utilitzen els formats de debat dirigit en l’aula i d’exposició. La presentació és una nota individual.
Així mateix, l’assignatura comptarà amb un seminari, d’assistència obligatòria, el contingut del qual estarà vinculat amb el contingut de l’assignatura. El seminari consta de l’assistència a una ponència i la preparació d’un treball de resolució de casos (10%).