Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ET1030 - Automatització Industrial

Curs 3 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen

60%

Avaluació contínua

40%

Criteris de superació

a) Es podrà realitzar l'examen final si s'ha obtingut una nota mínima de 5 sobre 10 en avaluació contínua, formada per les pràctiques i treball de l'assignatura. Només es podrà superar l'assignatura si s'ha obtingut una nota mínima de 4,5 sobre 10 en l'examen final. La nota mitjana, que té en compte l'avaluació contínua i l'examen final, ha de superar els 5 punts.
La part d'avaluació contínua estarà formada per dos apartats:
- Memòries i informes de pràctiques de laboratori: 20% de la nota final.
- Treball de l'assignatura: 20% de la nota final.
La nota de l'avaluació contínua obtinguda durant el curs serà vàlida per a les dues convocatòries d'examen ordinàries i per a la convocatòria extraordinària de finalització d'estudis.
b) Per considerar-se presentat o presentada a l'assignatura, l'estudiant o estudianta ha de realitzar l'examen final.

c) En la convocatória extraordinària de finalització d'estudis no és necessària una nota mínima d'avaluació contínua per a poder realizar l'examen. Només es podrà superar l'assignatura si s'obté una nota mínima de 5 sobre 10 en l'examen final i en l'avaluació global. L'avaluació de la convocatoria extraordinària correspón en un 60% l'examen corresponent a eixa convocatòria i en un 40% a l'avaluació contínua obtesa l'última vegada que l'estudiant va cursar l'assignatura.