Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PS1037 - Neurociència Afectiva i Social

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

70%

Presentacions orals i pòsters

30%

Criteris de superació

Per aprovar l'assignatura serà necessari obtenir una qualificació mínima de 5 en la nota final. Aquesta qualificació serà el resultat de la suma lineal de diferents parts i pot obtenir amb un dels dos itineraris alternatius que haurà de triar a l'inici de curs. El primer es correspon amb un mètode d'avaluació contínua, mentre que el segon itinerari es correspon amb un mètode més tradicional d'avaluació.
 
ITINERARI Nº 1
 
a) Exposicions orals a classe (0-3 punts). Aquests treballs es realitzaran per grups (màxim quatre alumnes o alumnes) i suposaran un 30% de la qualificació final de l'assignatura. Per a l'avaluació d'aquesta activitat, caldrà presentar (en finalitzar el curs) una memòria del treball realitzat per tots els grups.
 
b) Examen dels temes teòrics (0-4 punts). Es corresponen amb el 40% de la qualificació final i s'avaluaran mitjançant una prova tipus test.
 
c) Seminaris científics. Per a l'avaluació d'aquesta activitat serà necessari lliurar un informe a través de l'aula virtual sobre el contingut dels vídeos i el debat generat a classe.
 
d) Problemes. Per a l'avaluació d'aquesta activitat es tindran en compte tant els informes sobre els articles científics (lliurats prèviament a través de l'aula virtual) com la participació a classe durant el comentari dels articles.
 
e) Laboratoris. Per a la qualificació es requerirà l'elaboració d'una base de referències sobre el tema seleccionat per a l'exposició. En cas de no poder assistir a aquestes pràctiques, es podrà lliurar un breu resum de les bases de dades treballades a classe (exemples de recerca) juntament amb la base de referències.
 
L'avaluació dels continguts treballats en les activitats corresponents als apartats (c), (d) i (e) suposaran un 30% de la qualificació final. Es considerarà que un alumne o una alumna es presenta a una convocatòria si realitza els exàmens teòrics i / o lliurament dels informes dels continguts pràctics (seminaris, aula i laboratoris). Per calcular la nota final i sumar linealment les diferents parts de l'assignatura, serà obligatori lliurar el 50% dels informes de pràctiques i obtenir una qualificació mínima de 2 punts (com a nota mitjana) en els exàmens teòrics. Les qualificacions de les parts aprovades (exposició, teoria i / o continguts pràctics) es guardaran durant el mateix curs acadèmic. A la segona convocatòria, es podran recuperar (mitjançant el mateix tipus d'avaluació) aquelles parts de l'assignatura que no hagin estat superades.
 
ITINERARI Nº 2
 
a) Projecte d'investigació (0-3 punts). Aquests treballs es realitzaran per grups (màxim quatre alumnes o alumnes) i suposaran un 30% de la qualificació final.
 
b) Examen de teoria (0-4 punts). Es correspon amb el 40% de la qualificació final i s'avaluarà mitjançant una prova tipus test.
 
c) Examen de pràctiques (seminaris, problemes, laboratoris). Es correspon amb el 30% de la qualificació final (0-3 punts) i s'avaluarà mitjançant una prova tipus test i / o de preguntes curtes.
 

Es considerarà que un alumne o alumna es presenta a una convocatòria si realitza els exàmens teòrics i / o pràctics. Per calcular la nota final i sumar linealment les diferents parts de l'assignatura, serà obligatori obtenir una qualificació mínima de 2 punts en l'examen teòric i 1,5 punts en l'examen de pràctiques. Les qualificacions de les parts aprovades (exposició, teoria i / o pràctiques) es guardaran durant el mateix curs acadèmic. A la segona convocatòria, es podran recuperar (mitjançant el mateix tipus d'avaluació) aquelles parts de l'assignatura que no hagin estat superades.