Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

FC1048 - Pràctiques Externes

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Memòries i informes de pràctiques

65%

Entrevista de tutorització i/o informes d'experts

35%

Criteris de superació

El professor tutor haurà de realitzar el càlcul de l'avaluació global de l'alumne que haja tutoritzat. Aquesta valoració es realitzarà en funció de dos aspectes

a) Avaluació del tutor (65% de la nota final).
 
b) Avalució del supervisor (35% de la nota final).
 
Pel que fa a la puntuació de la part avaluada pel supervisor de l'empresa, la nota es calcularà de la següent manera: el tutor ha de calcular la nota de l'alumne mitjançant la mitjana aritmètica dels ítems inclosos en els apartats de compliment de les obligacions, execució i aprofitament de les activitats i actituds del qüestionari "Qüestionari d'avaluació de l'estada en pràctiques de l'estudiant a omplir pel supervisor de l'entitat". Per a això es realitzarà la següent transformació de l'escala: Molt satisfactòria (5) = 10; Satisfactòria (4) = 7,5; Regular (3) = 5; Poc satisfactòria (2) = 3 i Molt poc satisfactòria (1) = 1.
 
Pel que fa a l'avaluació de l'altra part de la nota total de l'alumne, dependrà de la valoració per part del tutor del seguiment del pla de treball convingut amb l'alumne. Aquest seguiment es pot basar en una sèrie d'informes i / o memòria final, el contingut serà fixat a l'inici del període de pràctiques pel tutor corresponent.
 
Respecte a l'alumnat que haja sol · licitat l'exempció de pràctiques o PENC, serà avaluat per la Comissió de Pràctiques. La avalució es realitzarà en funció de la qualitat de la memòria elaborada, el temps treballat, grau d'adequació de les tasques realitzades amb el Grau i les responsabilitat assumides.
 
L'alumnat que hagi sol · licitat el treball acadèmicament dirigit serà avaluat per la Comissió de Pràctiques. L'avaluació es realitzarà en funció de la qualitat de treball i l'exposició realitzada.
 
Per superar l'assignatura l'alumne ha d'obtenir una qualificació almenys de 5 punts.