Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Activitats

Ensenyaments teòrics

8 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (problemes)

5 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (laboratori)

15 0
Hores presencials Hores no presencials

Avaluació

2 0
Hores presencials Hores no presencials

Treball personal

0 45
Hores presencials Hores no presencials

Competències

C14 - Dissenyar i produir algorismes i aplicacions per a resoldre problemes complexos d'aprenentatge computacional automàtic.

C15 - Comparar i experimentar amb els conceptes bàsics d'intel·ligència artificial i tècniques d'aprenentatge automàtic supervisades i sense supervisió centrades en aplicacions pràctiques de dades geoespacials.

C18 - Aplicar tècniques, metodologies i competències socials en la resolució de problemes per a treballar amb imatges de satèl·lit.

C19 - Usar aplicacions d'observació de la terra i teledetecció, correcció bàsica d'errors en dades satel·litàries, tecnologia LiDAR, tècniques bàsiques de classificació d'imatges, representació de dades d'imatges digitals i extracció de característiques i mosaics.

C8 - Aprendre a explorar dades, extraure la informació subjacent de grans conjunts de dades i analitzar estructures i dades espacials utilitzant mètodes de computació eficient.

Resultats d'aprenentatge

- Ser capaç d'obtindre mapes de classificació a partir d'imatges aplicant diferents tipus de mètodes de classificació.

- Ser capaç d'inferir les implicacions dels resultats de classificació i segmentació d'imatges per a l'ús del sòl, extracció de característiques i detecció de canvis.

- Ser capaç d'aplicar el coneixement sobre els sistemes de teledetecció, el processament de dades de teledetecció i els productes de dades derivades a una varietat d'escenaris d'aplicació de SIG i descriure els mètodes utilitzats per a classificar i analitzar aquestes dades utilitzant eines de programari.

- Ser capaç d'aplicar eines de processament d'imatges a imatges de teledetecció.

- Poder aplicar les habilitats de teledetecció a una situació del món real d'interès personal o professional.

- Aconseguir una comprensió dels Principis de la Teledetecció.