Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED2064 - Gestió Integral del Procés i Qualitat

Curs 3 - Semestre 2

Activitats

Ensenyaments teòrics

21 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (problemes)

14 0
Hores presencials Hores no presencials

Ensenyaments pràctics (laboratori)

10 0
Hores presencials Hores no presencials

Tutories

1 0
Hores presencials Hores no presencials

Avaluació

4 0
Hores presencials Hores no presencials

Treball personal

0 65
Hores presencials Hores no presencials

Treball de preparació dels exàmens

0 35
Hores presencials Hores no presencials

Competències

CG01 - Comunicació oral i escrita en llengua nadiua.

ECI-O1 - Dirigir l'execució material de les obres d'edificació, de les seues instal·lacions i elements, duent a terme el control qualitatiu i quantitatiu d'allò construït mitjançant l'establiment i gestió dels plans de control de materials, sistemes i execució d'obra, amb l'elaboració dels corresponents registres per a la seua incorporació al Llibre de l'Edifici. Portar el control econòmic de l'obra amb l'elaboració de les certificacions i la liquidació de l'obra executada.

ECI-O4 - Elaborar els projectes tècnics i exercir la direcció d'obres d'edificació en l'àmbit de la seua habilitació legal.

ECI-O5 - Gestionar les noves tecnologies edificatòries i participar en els processos de gestió de la qualitat en l'edificació; realitzar anàlisi, avaluacions i certificacions d'eficiència energètica així com estudis de sostenibilitat en els edificis.

ME08 - Coneixement dels procediments específics de control de l'execució material de l'obra d'edificació.

ME12 - Capacitat per a aplicar la normativa tècnica al procés de l'edificació i generar documents d'especificació tècnica dels procediments i mètodes constructius d'edificis.

ME16 - Capacitat per a programar i organitzar els processos constructius, els equips d'obra i els mitjans tècnics i humans per a la seua execució i manteniment.

ME19 - Capacitat per a la gestió del control de qualitat en les obres, la redacció, aplicació, implantació i actualització de manuals i plans de qualitat, realització d'auditories de gestió de la qualitat en les empreses, així com per a l'elaboració del Llibre de l'Edifici.

ME26 - Capacitat per a aplicar les eines avançades necessàries per a la resolució de les parts que comporta el projecte tècnic i la seua gestió.

ME27 - Aptitud per a redactar projectes tècnics d'obres i construccions, que no requerisquen projecte arquitectònic, així com projectes de demolició i decoració.

ME28 - Aptitud per a redactar documents que formen part de projectes d'execució elaborats en forma multidisciplinària.

ME29 - Capacitat d'anàlisi dels projectes d'execució i la seua translació a l'execució de les obres.

Resultats d'aprenentatge

ME29 - Ser capaç d'analitzar els projectes i execució d'obres en l'àmbit de la matèria.

ME28 - Ser capaç de redactar documents de projectes d'execució elaborats en forma multidisciplinària.

ME27 - Ser capaç d'aplicar eines informàtiques gràfiques per a la redacció de projectes tècnics d'obres i construccions, així com projectes de demolició i decoració.

ME26 - Utilitzar eines informàtiques gràfiques per a la resolució de les parts que comporta el projecte tècnic i la seua gestió.

ME19 - Ser capaç de gestionar el control de qualitat en les obres, la redacció, aplicació, implantació i actualització de manuals i plans de qualitat, realització d'auditories de gestió de la qualitat en les empreses.

ME16 - Ser capaç de programar i organitzar els processos constructius, els equips d'obra i els mitjans tècnics i humans per a la seua execució i manteniment.

ME12 - Ser capaç d'aplicar la normativa tècnica i generar documents en l'àmbit de la matèria.

ME08 - Conèixer i saber aplicar els procediments de control d'execució en l'àmbit de la matèria.

CG01 - Ser capaç i competent per a la producció oral i escrita de documents relatius al seu treball professional relacionat amb l'àmbit de la matèria.