Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

VJ1224 - Enginyeria del Programari

Curs 3 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Avaluació contínua

60%

Exàmen

40%

Criteris de superació

L'assignatura s'avaluarà mitjancant la signatura d'un contracte d'aprenentatge i cal complir les condicions que s'hi especifiquen. L'assistència a les sessions de teoria es recomanable a causa de la dificultat pràctica que suposa l'adquisició de la capacitat per a especificar i analitzar requisits de programari, així com el treball en equip que suposen les metodologies àgils. Mentre que l'assistència a les sessions de pràctica és obligatòria, doncs el professorat ha de dur a terme el seguiment del treball pràctic realitzat, el qual s'avalua mitjancant avaluació continua. És fonamental l'assistència el primer dia de classe, ja que es negociarà el contracte i es presentarà amb detall la programació i el mapa conceptual de l'assignatura.

Les condicions per tal d'aprovar l'assignatura són:

  • En la 1a convocatòria: la nota final sera el 40% de la nota obtinguda a l'examen i el 60% de l'obtinguda en l'avaluacio contínua, sempre que ambdues notes siguen iguals o majors que 5 sobre 10.
  • En la 2a convocatòria: són activitats recuperables els exàmens (40%) i al menys un 20% de l'avaluació continua, per tal de garantir que l'alumnat pot superar l'assignatura en segona convocatòria i obtenir al menys un 60% de la nota màxima. Es guardaran només les notes de l'avaluació contínua aprovades, iguals o majors que 5 sobre 10, de la primera convocatòria per a la segona del mateix curs acadèmic.
Es considera que l'alumnat s'ha presentat a una convocatòria quan tinga avaluat l'examen o el 60% de l'avaluació contínua.