Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0926 - Narrativa en Llengua Anglesa

Curs 3 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

90%

Observació/execució de tasques i pràctiques

10%

Criteris de superació

1ª convocatòria

L'estudiantat ha d'obtindre un 5 per a aprovar. L'estudiantat ha d'aprovar totes les parts. Totes les parts són recuperables. Aquests paràmetres seran d'aplicació també a la segona convocatòria. La no presentació a qualsevol de les parts de l'avaluació resultarà en un NO PRESENTAT.

  2ª convocatòria

A aquells estudiants que no aproven l’examen en la 1ª convocatòria però que hagin aprovat la part corresponent a les tasques, se’ls guardarà aquesta nota per a la segona convocatòria.

L’estudiantat que aprove l’examen però que no arribe a la nota mínima requerida per a aprovar l’apartat que correspon a les tasques, haurà d’entregar aquestes últimes abans de la data d’examen de la 2ª convocatòria. Cas de no fer-ho o no aprovar de nou aquest apartat, haurà d’acollir-se a allò establert en el següent paràgraf.

L’estudiantat que no haja completat les tasques ni s’haja presentat a la 1ª convocatòria de l’examen haurà de presentar-se a un examen en la 2ª convocatòria. Aquest examen representarà el 90% de la nota final. L’estudiantat haurà d’obtenir un mínim d’un 5 per aprovar.

Els estudiants haurien de ser capaços d’entendre textes literaris complexes, apreciar diferències d’estil i reconèixer significats implícits. A més, a més, haurien de ser capaços de produir textes sobre temes complexes de manera clara i ben estructurada, mostrant un control adequat de patrons organitzatius, connectors i mecanismes de cohesió del text.

El nivell d’anglés utilitzat en els treballs escrits i l’examen condicionarà la nota final. De fet, si l’anglés utilitzat en els treballs escrits i en l’examen conté errades sintàctiques, gramaticals u ortogràfiques que acaben afectant e interferint en la comprensió del missatge que es preten vehicular, es suspendrà l’assignatura.

Article 11. (Normativa d’avaluació). Realització fraudulenta de proves d’avaluació.
1. L’alumnat està obligat a complir les regles bàsiques sobre autenticitat i autoria durant la realització de les proves d’avaluació.
2. Les conductes o les actuacions que contravinguen aquestes regles en la realització d’una prova d’avaluació, implicarà la qualificació de “zero” en l’avaluació de la corresponent activitat.
3. En qualsevol cas, les actuacions fraudulentes en una prova final d’avaluació donaran lloc a la qualificació de suspens, amb la qualificació numèrica de “zero”, en aqueixa convocatòria, i la possible incoació, si escau, d’un procediment sancionador.