Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

ED0940 - Sistemes Avançats de Representació Gràfica Arquitectònica

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Resolució de casos

40%

Carpetes d'aprenentatge i/o dossiers

30%

Projectes

30%

Criteris de superació

 

Avaluació del procés. 
L'avaluació del procés es realitza de forma contínua i oberta, per a açò totes les activitats són avaluades setmanalment, d'aquesta forma es permet comprovar les possibles fallades i esmenar-los. 
 
En finalitzar es realitza una avaluació sumativa i final, tant de les competències adquirides pels alumnes, com del procés d'ensenyament-aprenentatge. 
 
El pes específic de cadascuna de les parts a valorar respecte del total (100%) serà el següent: 
• Carpetes d'aprenentatge i/o portafulles 30% 
• Projectes 30 % 
• Resolució de Casos 40% 
 
Com a mètode de comunicació entre professors i alumnes, tant de recursos, notícies, notes, etc. s'utilitza l'aula-virtual 
 
A) Per a superar l'assignatura l'estudiant ha d'haver obtingut més de 5 punts, en la suma de totes les notes parcials, açò és la suma de les notes de carpeta d'aprenentatge, Resolució de Casos i projectes. 
 
B) Perquè l'alumne es considere presentat en la convocatòria, ha d'haver realitzat totes les proves. És a dir, ha d'haver realitzat el projecte, completat la llibreta d'aprenentatge així com haver participat amb encert en la resolució dels casos proposats.

Per superar l'assignatura en la segona convocatòria es podran millorar els diferents apartats objecte d'avaluació (Projectes, Resolució de Casos i Carpeta d'Aprenentatge i / o Dossiers) mitjançant lliurament a través del Aula Virtual en la data prevista per a la segona convocatòria.