Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0954 - L'Espanyol com a Llengua Estrangera

Curs 4 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Elaboració de treballs acadèmics

50%

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

30%

Observació/execució de tasques i pràctiques

10%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

La nota final del curs s'obtindrà a partir dels següents paràmetres:

  • Pràctiques (Observació/execució de tasques i pràctiques; Presentacions orals i pòsters; i,Elaboració de treballs acadèmics): 70% de la nota
  • Examen teòric: 30% de la nota.


Per aconseguir l'aprovat s'haurà de complir les següents condicions:

  • L'alumnat haurà de realitzar tant les pràctiques com els exàmens.
  • Per sumar les notes de les dues modalitats, la nota de la part pràctica serà com a mínim del 60% i la nota de l'examen serà com a mínim del 50%. En el cas de no arribar als mínims descrits, en segona convocatòria s'haurà de presentar de la part o parts no aprovades.


Per a la segona convocatòria es guarden les  notes de "Observació/execució de tasques i pràctiques" i de "Presentacions orals i pòsters". Si algun estudiant no ha fet aquestes tasques dins del periode establert, no són recuperables, ja que són activitats que es fan al llarg del curs acadèmic.

Es considera "Presentat" a una assignatura a l'alumne que haja realitzat la prova final, que vindrà determinada pel calendari acadèmic, o que s'haja presentat a la resta d'activitats avaluables obligatòries que s'especifiquen a la guia docent, percentatge que, en tot cas, no podrà ser inferior al 60%.