Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

IN1134 - Institucionalització i Salut

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

Del total de l'assignatura, 50% s'imparteix a l'aula convencional a manera d'ensenyament pràctic (problemes) i d'ensenyament pràctic (laboratori). El 50% restant s'imparteix a manera d'ensenyaments pràctiques en centres assistencials sota la supervisió i tutela d'infermeres de referència clíniques i professorat de l'UJI. 
 
Ensenyament pràctic (problemes). Es considera Ensenyament Teòric-pràctica: Activitat presencial impartida en el grup complet de caràcter interactiu, amb suport de material didàctic individual. Durant la mateixa s'alternen les sessions expositives i / o classes teòriques amb la resolució de problemes o casos. 
 
Ensenyament pràctic (laboratori). Ensenyaments realitzades en grup reduït en laboratori de simulació com a pas previ a les pràctiques tutelades / clíniques. Implica l'ús de tècniques com: resolució de problemes, casos, experiments, ús d'eines informàtiques, etc. 
 
Ensenyaments pràctics. Pràctiques externes. Pràctiques tutelades / clíniques que es realitzen principalment en unitats d'hospitalització i en situacions concretes en unitats / centres assistencials sota la supervisió directa d'un infermer de referència i professor / a de l'UJI. L'estada clínica inclou: cures directes; cures indirectes, activitats de consulta, sessions de casos i elaboració del quadern de pràctiques, avaluació, tutories individuals o en grups reduïts, etc.