Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

PS1013 - Psicologia Social (Psicologia)

Curs 2 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Entre les activitats d'ensenyament i aprenentatge s'hi inclouen: ensenyament teòric amb participació de l'alumnat (discussions, comentaris de textos, etc.). Ensenyament pràctic (problemes i anàlisi de casos i activitats pràctiques al laboratori i/o estudis camp), preparació de treballs personals (projecte de curs), seminaris de debat, tutoria i avaluació diversificada (realització d'exàmens, projectes, resolució de problemes i pràctiques).

La metodologia utilitzada serà activa i centrada en l'estudiantat, que serà el protagonista en el seu procés d'aprenentatge i desenvolupament de competències. Aquesta metodologia es basarà en estudis de casos, dinàmiques de grup, anàlisi de recursos audiovisuals, aprenentatge per projectes i tutoria (tant col·lectiva com personalitzada).

A més del treball continu que requereix la preparació i aprofitament de les diferents sessions teòriques i pràctiques, l'estudiantat ha de realitzar un projecte de curs que consisteix en l'aprofundiment de forma autònoma d'algun tòpic del temari negociat amb el professorat, comptant amb tutorització personalitzada i que serà discutit amb la resta de companys i companyes en el context d'un seminari de l'assignatura.