Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0909 - Anglès Professional per a Comunicadors (Idioma Modern)

Curs 1 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

A fi de proporcionar a l'alumnat una base sòlida tant de coneixement conceptual, a les classes teòriques, com de pràctic o aplicat -tenint en compte que ambdues es complementen i reforcen entre si-, el curs es presenta repartit en els següents components:


- Classes teòriques: exposicions del professor

- Classes pràctiques: realització d'activitats i exercicis d'anglès escrit i oral; revisió gramatical; adquisició d'un vocabulari específic i elaboració de glossaris; activitats de treball en parelles i en grup.

- Seminaris: realització de curts per part dels alumnes, protagonitzats per ells i en els quals han de fer ús de la llengua anglesa. Els treballs seran penjats després a l'aula virtual.

Assistència a jornades organitzades pel Departament d'Estudis Anglesos i el de Comunicació (quan aquestes s'impartisquen en anglès) relacionats amb la llengua, la cultura i els mitjans de comunicació en el context anglosaxó.

- Ensenyament no presencial: treball en el CAL (Centre d'Autoaprenentatge de Llengües), amb l'objectiu de realitzar exercicis personals d'entrenament en les diferents destreses.

- Tutories: les tutories serveixen per orientar i proporcionar informació requerida pels alumnes sobre aspectes puntuals del programa o algun tema de classe.