SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

DI1002 - Matemàtiques I

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

El mètode utilitzat consisteix en la combinació de l'exposició teòrica dels temes, la realització pràctica d'exercicis per a ajudar a la comprensió d'aquests, la tutorització i el treball personal.

L'exposició teòrica es realitza en les classes teòriques. La resolució d'exercicis es realitza en les classes de problemes, principalment com a treball no presencial. Una part de les tutories es realitza a l'aula i serveix per a resoldre dubtes, tant teòrics com pràctics. L'estudiantat disposa de tutories individuals per a una atenció més personalitzada. El treball personal és molt important i suposa el 60% de la dedicació a l'assignatura.

D'aquesta manera es pretén que l'estudiantat resolga els problemes i les qüestions pràctiques que es plantegen en classe, i s'incidisca en les aplicacions a la física i a l'enginyeria, les quals permeten a l'estudiantat una major comprensió de la potència dels mètodes matemàtics.

La metodologia d'ensenyament reflectida, així com la manera en què s'ha estructurat/organitzat està d'acord amb les indicacions reflectides en la memòria verificada del grau.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16