Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Trabajo de módulo

50%

Avaluació continua

25%

Examen

25%

Criteris de superació

                  10.1. Avaluació

 

Tipus de prova            Ponderació

Avaluació contínua            25

Examen                            25

Trabajo del módulo            50

                                         100

10.2 Criteris de superació de l'assignatura

A) L'assignatura s'avalua de forma individual considerant-se l'examen, l'avaluació contínua i la part corresponent a la mateixa en el treball del mòdul.

B) Per a poder amitjanar és necessari obtindre una nota superior a 3,5 sobre 10 en cada una de les parts d'avaluació de la mateixa.

C) Per a superar l'assignatura ha d'obtindre's una nota ponderada global igual o superior a 5 sobre 10 si es complix la condició anterior.

10. 3. Criteris de recuperació

Per a recuperar l'assignatura s'indicaren les activitats d'avaluació necessàries per a superar aquelles parts suspeses a l'inici del curs acadèmic per part del personal acadèmic responsable.

10. 4. No superació de l'assignatura

En cas de no superar-se l'assignatura l'estudiant deurà? tornar a cursar-la l'any següent. La part de qualificació corresponent al treball del mòdul, realitzat l'any anterior, podrà? mantindre's si la dita assignatura s'aprobó?, encara que si l'estudiant ho preferix podrà? tornar a realitzar el treball del mòdul per a intentar millorar l'avaluació de la dita part i únicament per a l'assignatura.