Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Avaluació continua

50%

Examen

50%

Criteris de superació

50% Examen. L’examen constarà de 2 parts: una primera de qüestions conceptuals (20 %), i una segona de resolució pràctica d’un problema mitjançant ordinador (30 %).

50 % Avaluació contínua. Consistirà a l’avaluació de tres entregables a realitzar en grup (40 %) i de tres tests que es realitzaran durant les sessions de classe (10 %).

Criteris de superació de l'assignatura: Per a superar l’assignatura caldrà obtindre un 5 en la qualificació global mitjana. Es requereix així mateix un mínim de 3.5 punts en l’examen i en l’avaluació contínua per a poder amitjanar. En cas contrari, la nota de l’assignatura serà el mínim entre les notes de l’examen i d’avaluació contínua.

Criteris de recuperació: Els estudiants que no superen l’assignatura en la primera convocatòria, ho podran fer en una segona convocatòria que constarà d’un examen similar al de la primera convocatòria i d’un treball a realitzar individualment. Aquells estudiants que hagueren obtingut una qualificació major o igual a 5 en l’examen o l’avaluació contínua, sols hauran de presentar-se a la part no superada.