Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Sistema d'avaluació

Elaboración del trabajo

80%

Defensa oral del trabajo

20%

Criteris de superació

La bibliografia s'ajustarà al tema triat per al Treball Fi de Màster. Amb l'ajuda i orientació del tutor/a, la bibliografia necessària per a l'elaboració del treball serà localitzada.

El treball estarà acabat quan s'hagen aconseguit els objectius del treball i el director li haja donat el vistiplau. A les horess es pot lliurar a la Comissió del Màster en els terminis i condicions que aquesta establisca perquè aquest siga avaluat per un tribunal. El procediment de lliurament i avaluació del TFM ho establirà la Comissió del Màster.

A) Per a superar l'assignatura s'ha d'obtenir un 5 sobre 10 en l'avaluació del TFM. És a dir, en la suma ponderada de la qualificació del treball (20% nota de la defensa oral i 80% nota dels continguts del *TFM) s'ha de *optener almenys un 5 sobre 10.

El tribunal avaluarà el grau de compliment dels objectius generals i específics del màster, concretats i aplicats en el treball desenvolupat en el *TFM. L'avaluació del T.F.M., una vegada constituït el tribunal, es realitzarà en dues parts:

1. Valoració de la Documentació. Constarà de les següents etapes: – Comprovació que es disposa de tota la documentació necessària. – Estudi de la documentació lliurada. – Valoració de la documentació i emissió de la nota corresponent a la sessió de valoració de la documentació.

2. Defensa Oral. Constarà de les següents etapes: – Defensa oral i pública del Treball per part de l'alumne, amb una durada màxima de 20 minutos. La defensa oral serà obligatòria. – Torn de preguntes per part dels membres del Tribunal. – Debat d'avaluació a porta tancada entre els membres del tribunal exclusivament, que conclourà amb l'emissió de la nota corresponent a la sessió de defensa oral del T.F.M. – Anunci públic del resultat de l'avaluació de la sessió de defensa oral.

La nota global del T.F.M. s'obtindrà de la ponderació de les notes obtingudes en cadascuna de les parts, aplicant-se els següents percentatges: – Valoració de la documentació: 80 %. - Defensa oral: 20%

B) Es considerarà presentat a l'estudiant que lliure per registre la memòria escrita del projecte per a la seua avaluació.