Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

GA1208 - Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Curs 1 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Resolució de casos

80%

Resolució d'exercicis i problemes

10%

Presentacions orals i pòsters

10%

Criteris de superació

Per a superar l'assignatura, s'ha d'obtenir com a mínim el 50% de la nota total de l'assignatura, és a dir, 5 punts sobre el total de 10, en qualsevol de les convocatòries que es presente. A més, perquè es compute l'acumulat de les notes de cada prova, s'ha d'assolir una nota mínima que es distribueix de la manera següent:

 

Prova

Ponderació

Nota mínima

Nota màxima

P1. Memòries sobre resolució de casos teòrics

20%

1,0

2,0

P2. Informes sobre resolució d'exercicis i problemes

10%

0,5

1,0

P3. Memòries sobre resolució de casos pràctics

60%

3,0

6,0

P4. Presentacions orals i pòsters

10%

0,5

1,0

 

100%

5,0

10,0

 

La prova P1 inclou la revisió de les activitats on s'han desenvolupat els continguts teòrics i dels teoricopràctics que serveixen de fonament a les pràctiques realitzades. La prova P2 comprèn la revisió de problemes sobre casos que no es poden desenvolupar en laboratori per la seva dificultat o cost econòmic. Les proves P3 i P4, comprenen la revisió detallada del desenvolupament i aprofitament de les activitats de laboratori i d'elaboració i defensa de presentacions.

Hi ha altres requisits addicionals per a poder superar l'assignatura i per a establir els criteris de presentació o no presentació a l'assignatura:

R01. L'avaluació de les activitats i proves requereix entregar la documentació corresponent en termini i forma estipulats prèviament per a cada activitat. Es poden aplicar penalitzacions parcials si no es compleixen els terminis i les formes requerits.

R02. Es computarà l'avaluació específica relacionada amb el treball pràctic realitzat al laboratori (P3. Memòries sobre resolució de casos pràctics i P4. Presentacions orals i pòsters) quan s'hagi assistit com a mínim al 70% de les sessions de laboratori i s'hagin realitzat en elles els casos pràctics proposats així com les presentacions orals corresponents.

R03. Les qualificacions obtingudes en les activitats i treballs realitzats durant el període lectiu de l'assignatura es guardaran durant tot el curs corresponent, sempre que la qualificació de les mateixes siga igual o superior a la nota mínima establerta en la taula anterior.

R04. En la primera convocatòria ordinària, qui tingui proves no superades en les quals la qualificació no hagi arribat a la nota mínima, podrà presentar versions revisades i / o millorades d'aquestes proves abans de la data de la segona convocatòria ordinària.

R05. En la segona convocatòria es podran entregar les tasques que no estigueren superades en primera convocatòria.

R06. Es considerarà com a presentat en l'assignatura a qui realitzi i lliuri els resultats de les proves d'avaluació (P1, P2, P3 i P4), independentment de si ha superat o no el mínim de la nota màxima de cada prova.

R07. Es considera com no presentat a l'assignatura a qui no realitzi ni lliuri els resultats d'una o més proves d'avaluació establertes.