Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EI1062 - Disseny de Sistemes Encastats i de Temps Real

Curs 4 - Semestre 2

Sistema d'avaluació

Avaluació contínua

40%

Avaluació de pràctiques

30%

Examen

30%

Criteris de superació

La superació de l'assignatura s'obtindrà quan s'obtinga una qualificació final major o igual a 5. Aquesta qualificació es calcula a partir de:

  • Un examen de coneixements dels continguts desenvolupats tant en les sessions de teoria com de laboratori. Aquest examen es qualificarà entre 0 i 10 i representarà un 30% de la qualificació final de l'assignatura 
  • Un examen per a qualificar l'habilitat de l'estudiant en els aspectes específics de les competències tractades durant el desenvolupament de les sessions de laboratori. Aquest examen es qualificarà entre 0 i 10 i representarà un 30% de la qualificació final de l'assignatura 
  • Una qualificació que s'obtindrà de la suma ponderada de les qualificacions dels estudis de casos, projectes, treballs bibliogràfics i lliurament de solució de problemes que es realitzaran durant el desenvolupament de l'assignatura. Aquesta qualificació s'obtindrà a partir de la documentació lliurada i, si escau, de les presentacions que es realitzen per part dels estudiants. Aquest apartat de la qualificació representarà un 40% de la qualificació final de l'assignatura. 
Es considerarà presentat qualsevol estudiant que s'haja presentat a algun dels dos exàmens que s'hagen realitzat de l'assignatura.