Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EI1036 - Tecnologies Web per als Sistemes d'Informació

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia didàctica de l'assignatura se centra en l'aprenentatge de l'alumnat. L'adquisició de les competències depèn fonamentalment de l'aprofitament per part de l'alumnat de les activitats portades a terme, tant en les hores presencials com en les no presencials.

La docència en les classes de teoria serà una barreja de classes magistrals on s'explicaran els conceptes bàsics e importants presents en els apunts de l'assignatura, alternades amb la resolució de problemes i amb algunes sessions de discussió que prepararan els alumnes.

La docència en el laboratori es desenvoluparà al voltant d'una sèrie d'activitats que es publicaran en uns butlletins de pràctiques que l'alumnat realitzarà durant les sessions de Laboratori per parelles  i en les hores de treball autònom entre sessions. Els bolletins de pràctiques tracten de aplicar i complementar els conceptes introduïts en Teoria. L'alumne ha de revisar els apunts de teoria i preparar-se les pràctiques abans de cada sessió de laboratori.