Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

DI1005 - Anglès Cientificotècnic (Idioma Modern)

Curs 1 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen teòric-pràctic

70%

Avaluació de seminari (presentació oral, participació, elaboració de treballs, projectes, etc.).

30%

Criteris de superació

Els criteris d'avaluació són els mateixos tant en la primera com en la segona convocatòria.

La nota final estarà basada en l’avaluació de les següents competències:

GC1 Familiaritzar-se amb la terminologia i discurs del llenguatge tècnic. 50%

CG4 Iniciar a l’alumnat en les estratègies d’aprenentatge autònom en el context d’una llengua estrangera. 25%

CE24 Ser capaç i competent en la producció oral i escrita en anglès en el context del grau. 25%



La qualificació final de l’assignatura es reparteix de la següent manera:


- Examen escrit: 70%. Cal treure un mínim de 5/10 en l’examen escrit per a aprovar l’assignatura. Per a ser avaluat, l'estudiantat hauria de realitzar un examen escrit a final de curs.



-Activitats seminaris: 30%. Cal traure un mínim de 5/10 per a aprovar l’assignatura. Per a ser avaluat, l'estudiantat que assistiraa presencialment a les sessions de seminaris hauria de realitzar i lliurar una serie d'activitats de listening, speaking and writing en el seminari al llarg del curs que correspondran a l'avaluació contínua. L' estudiantat que no assistira als seminaris hauria de fer un treball detallat en un dossier que hauria de lliurar durant la primera convocatòria de l'assignatura en una data determinada pel professor/a i que no s'acceptarà durant la segona. La nota d'aquests treballs correspondrà a un punt de la nota del seminari.  Finalment, com a part de la nota dels seminaris també es realitzarà una presentació oral sobre un producte i corrspondrà als dos punts restants de la nota dels seminaris. No és obligatori la realització dels treballs del seminari per a fer la presentació oral, però sí que és obligatori realitzar i aprovar la presentació oral del producte per a aprovar l'assignatura. La part del seminari quedarà aprovada si s'obté una nota mínima de 1.5 sobre 3.

 

No és obligatori aprovar la part dels seminaris per tal de fer l'exament escrit durant la primera convocatòria ja que qualsevol part aprovada durant la primera convocatòria serà guardada per a la segona, també en el cas dels treballs realitzats en el seminari. Així mateix, en la segona convocatòria els alumnes sols hauran de recuperar les parts suspeses en la primera o totes en cas de que no es presentaren a ninguna prova.

 

Després dels exàmens, oral i escrit, els aluments tindran una sessió de revisió d'examen en el despatx del professor/a per tal de revisar o preguntar algún dubte sobre la seua nota. La data de la revisió de l'examen quedarà proporcionada per part del professor/a.

 

També cal recordar que d'acord amb la Normativa d'Avaluació de l'UJI aprovada en la sessió número 32 del Consell de Govern del dia 13/7/2009, 'La realització fraudulenta demostrada d'algún o alguns exercisis dirigits a l'avaluació de l'assignatura comporta a nota de suspens en al corresponent convocatòria' (Títol I, Capítol I, Artícle 5 i Secció 6). Açó s'aplica a qualsevol part exigida en l'avaluació, bé siga examen, treball o qualsevol altra activitat proposta.