Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MT1013 - Estructures de Dades

Curs 2 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen

50%

Avaluació de pràctiques

25%

Avaluació contínua

25%

Criteris de superació

a) Per a aprovar l'assignatura cal obtindre 5 o més punts sobre 10 en sumar la valoració de les diferents proves realitzades, incloent-hi l'examen final, els tres exàmens parcials de evaluación contínua  i l'avaluació de les pràctiques de laboratori. A més, serà necessari haver obtingut 4 o més punts sobre 10, en l'examen final, i un 4 sobre 10 en l'avaluació de les pràctiques.

b) Es considerarà presentat a tot aquell alumne o alumna que complisca qualsevol dels següents requisits: 1) haver-se presentat a l'examen final, 2) haver-se presentat a almenys dos exàmens parcials o 3) haver lliurat almenys tres pràctiques.

c) Si es compleixen algun del requisits 2 i 3 del apartat anterior, però l'alumne o alumna no es presenta al examen de primera convocatoria, es considerarà no presentat en primera convocatoria i presentat en segona convocatoria, independentment que es presente al examen de segona convocatoria. 

La nota de l'examen de la primera convocatòria es manté per a la segona convocatòria si s'ha obtingut en ella més d'un 4 sobre 10. La nota de pràctiques y la dels tres exàmens parcials  de la primera convocatòria es mantenen per a la segona convocatòria si s'ha obtingut en la nota de pràctiques més d'un 4 sobre 10. 

Si no es supera el 4 a la evaluación de les pràctiques en la primera convocatoria caldrà presentar-se a un examen especific de pràctiques en la segona convocatòria. La nota d'aquest examen reemplaçarà a les notes d'evaluación contínua i pràctiques obtingudes a la primera convocatoria. La nota en segona convocatoria es calcularà como la mitjana de l'examen final y de l'examen de pràctiques.